Èxit de participació en les primers Jornades de la Gent Gran que celebrava dissabte el PSC del Maresme

Èxit de participació en la primera Jornada de la Gent Gran del Maresme que organitzaven dissabte les comissions sectorials de la Gent Gran del PSC de Mataró i el Maresme. Les jornades van tractar la situació de la gent gran en els àmbits de la salut les pensions i les polítiques socials de la Generalitat. El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, va ser l’encarregat de cloure les jornades.

Èxit de participació a la Primera Jornada de la Gent Gran del Maresme que es va celebrar dissabte organitzada per les comissions sectorials de la Gent Gran del PSC de Mataró i de la Federació del PSC Maresme. Més d’una cinquantena de persones van participar d’un debat que girar al voltant de la salut, les pensions i els serveis socials, i les polítiques socials del Govern de la Generalitat. El Secretari de Política Institucional de l’Executiva Nacional del PSC, i Delegat del Govern Central a Catalunya, Joan Rangel, va ser l’encarregat del tancament de la Jornada.

Be the first to comment on "Èxit de participació en les primers Jornades de la Gent Gran que celebrava dissabte el PSC del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »