Exposició des d’avui al centre cívic sobre els camps de refugiats grecs i taula rodona inaugural sobre migració i acollida

Imatge de l'exposició

L’agència de comunicació Talaia porta a Premià de Mar l’exposició audiovisual ‘385-Eko-Vasilika’, de Martí Albesa. Com ha explicat el mateix Albesa, la Talaia (que han creat ell mateix i la premianenca Sara Montesinos) persegueix oferir continguts informatius sobre realitats sovint bandejades per la premsa, com la que s’esdevé als camps de refugiats grecs i que testimonia el treball d’Albesa. Més concretament, ha dit, la mostra explica un projecte que van impulsar un grup de premianencs entre altres catalans:

L’exposició es podrà veure durant el mes de juny al centre cívic i avui a les 19h se’n fa la inauguració amb una taula rodona on parlaran Albesa i Montesinos (que parlaran de la Frontera Sud, l’actual entrada a Europa que registra més arribades de persones ) i també la Laia Anguera i la Tamara Mateos, que parlaran de l’acollida al nostre país de menors que migren sols. També s’espera la presència de veïns de Premià de Mar que van arribar a través dels punts fronterers sobre els quals es parlarà a la xerrada.

Escolta l’entrevista a Martí Albesa:

Translate »