Exposició “Marques de fábrica” d’homenatge a Josep Ratera

“Marques de Fàbrica”. Dissabte s’inaugura al Museu Municipal una exposició temporal que recull motllos i estampats del fons museístic d’un plegat d’empreses tèxtils del segle XIX. La mostra, organitzada per l’AECC i el CRIT, és un homenatge a Josep Ratera, desaparegut l’any 2008, que va iniciar al Museu la classificació d’aquestes peces.

Avui a la plana cultural del PN parlem d’una nova mostra temporal que s’inaugurarà aquest dissabte al Museu Municipal i que ens remet directament a la tradició tèxtil del nostre municipi i sobretot a una figura important dedicada a l’estudi d’aquesta matèria, un premianenc que va morir ara fa dos anys. Es tracta de Josep Ratera, vinculat a l’AECC, a la Fundació CRIT i al Museu Mateix.

Ara tant l’AECC com el Crit, amb la col.laboració de la regidoria de cultura, li reten un homenatge a través d’aquesta exposició que es titula “Marques de Fràbrica”, i que consta, resumidament, d’un seguit de motllos i estampats amb la marca i el logotip d’un seguit d’empreses tèxtils del segle XIX del mateix fons del museu.

Be the first to comment on "Exposició “Marques de fábrica” d’homenatge a Josep Ratera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »