Exposicions, creixement personal i una excursió boletaire actes destacats del cap de setmana

Demà dissabte l’entitat 3er Mil·leni convoca la seva Trobada de Tardor i Premiart inaugura una mostra de pintures de Francesc Puig. Diumege, el Museu de l’Estampació inaugura una exposició en col·laboració amb el Museu de la Pell d’Igualada sota el títol de ‘Coinciències insòlites’ i la regidoria de Cultura ens proposa una sortida per conèixer els bolets que creixen a Sant Mateu.

Comença un nou cap de setmana amb les seves activitats lúdiques i culturals. Anem, doncs amb l’agenda del cap de setmana. Comencem per dissabte. L’associació  ‘3er Mil·lenni’ ens porta la seva Trobada de Tardor entre les 10 del matí i les set de la tarda. L’activitat es farà a l’Estudi Teresa Maria amb dues ponències: L’EFT, una nova tècnica de creixement personal. I la dansa primal: la dansa de la vida. Per cert que l’interès que ha despertat l’activitat ha portat als organitzadors a ampliar la Trobada en una segona sessió diumenge. Les ponències aniran a càrrec Regina Ferrando i Joaquim Duch.

Seguim el dissabte perquè l’Associació d’Artistes plàstics a ha endarrerit un dia la seva tradicional inauguració quinzenal d’una exposició a la sala Premiart. Demà dissabte, doncs, a les 12 del migdia, s’inaugura la nova mostra que té com a protagonista el pintor barceloní establert al Maresme, Francesc Puig. L’exposició de Francesc Puig la podrem veure a Premiart fins el 28 de novembre.

Seguim parlant d’art, però en un àmbit diferent. El Museu de l’Estampació de Premià de Mar ens presenta diumenge al migdia una exposició ben especial que arriba sota el títol de ‘Coincidències Insòlites’. La mostra aplega dos objectes, un que ja forma part del material dipositat al Museu Premianenc i un altre que arriba del Museu de la Pell d’Igualada i que estan relacionats entre ells. Concretament es tracta d’un paper estampat del segle XIX i un guadamassil de cuir estampat. Aquest matí la Unitat Mòbil s’ha desplaçat al Museu i la seva directora adjunta, al Teresa Canals, ho ha explicat pel ‘Tot d’Una’. La inauguració d’aquesta peculiar exposició serà diumenge a les 12 del migdia.

I seguim amb activitats de diumenge. La regidoria de Cultura ens proposa una sortida a Sant Mateu, però en aquesta ocasió per conèixer les varietats de bolets que creixen a la zona. L’encarregat de la sortida és el tècnic de la regidoria de Cultura, Ramon Coll. La convocatòria és a les 10 del matí de diumenge des del Centre Cívic del carrer Esperança. Com sempre en aquestes sortides s’aconsella anar amb vehicle particular.

I acabem amb el Patronat que aquest diumenge ens porta cinema. Ena quest cas la pel·lícula és ‘La red social’, un film al voltant de creador de la xarxa Facebook, Mark Zuckerberg. La pel·lícula la podrem veure demà dissabte a 2/4 d’11 de la nit i diumenge a les set de la tarda.

Be the first to comment on "Exposicions, creixement personal i una excursió boletaire actes destacats del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »