Feina, formació ocupacional i arrelament, principals preocupacions dels nous premianencs

Feina, formació ocupacional i arrelament. Aquests són els tres elements sobre els quals més demanen els nous veïns arribats a Premià de Mar en les seves consultes al punt d’acollida situat als locals municipals del carrer de la Unió. Un total de 160 nous veïns han passat per les sessions de benvinguda organitzades per l’Ajuntament per explicar els serveis de que disposa la ciutat i les seves característiques. A partir d’ara aquestes sessions es faran cada dos mesos atenent a criteris econòmics i pel menor nombre de nous veïns que arriben a la ciutat.

Era el 31 d’octubre, un dissabte, el mateix de la presentació de la programació 2009 2010 de Ràdio Premià de Mar, que es feia al Centre Cívic del carrer Esperança la primera de les sessions de benvinguda als nous premianencs que s’organitzava des de l’Ajuntament. Des d’aleshores, en aquests cinc mesos 160 nous premianencs han passat per aquestes sessions en les quals reben informació sobre la ciutat i els serveis que ofereix.

Cinc mesos és un termini suficient per fer balanç d’una acció com ara aquesta i és per conèixer aquesta valoració que busquem la regidora de serveis socials de Premià de Mar, Mercè Gisbert.

Be the first to comment on "Feina, formació ocupacional i arrelament, principals preocupacions dels nous premianencs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »