Festa Major 2019: traspàs de poders i retorn tímid de la Comissió de Pirates i Premianencs

Imatge d'arxiu d'un Desembarcament Petit durant la Festa MajorImatge d'arxiu d'un Desembarcament Petit durant la Festa Major

La primera Festa Major del nou mandat i la primera sense Eloi Maristany com a regidor després de 8 anys serà també l’ocasió perquè la Comissió de Pirates i Premianencs torni a involucrar-se parcialment en l’organització després de la ruptura de l’any passat. Avui Maristany ha parlat de dues trobades amb l’entitat, ha aplaudit la predisposició de la comissió i ha dit que algunes de les seves propostes han estat acceptades:

El regidor ha dit que el traspàs d’enguany (de govern i de regidor) no hauria d’afectar la Festa perquè es treballa -ha assegurat- a partir de les idees i propostes del teixit associatiu i els polítics poc hi haurien d’influir. I a l’hora de posar nota als seus 8 anys com a responsable polític de la Festa ha dit que són els ciutadans qui l’han d’avaluar però ha assegurat “que ho ha donat tot”. Finalment, pel que fa al programa d’enguany, ha dit que mantindrà la línia de les últimes edicions i no s’hi contemplen modificacions importants.

Escolta l’entrevista a Eloi Maristany:

Translate »