Finalitzades les obres d’accessibilitat i de reforma de l’auditori de l’Escola de Música

Actuació al nou auditori de l'escola de música

Ja han finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat i de condicionament de l’auditori a l’Escola Municipal de Música. Des de l’escola han mostrat la seva satisfacció per la finalització d’unes obres molt esperades, tal com ha expressat a Premià Notícies el director del centre, Josep Aniceto. Les obres de l’Escola de Música s’havien encetat el passat mes de juliol i comptaven amb un pressupost de 62.000€. Aquests dies també s’han recepcionat els treballs de reforma del casal d’avis de can Manent.

La gent de l’escola de Música ha vist finalment acabades les obres de reforma que s’hi estaven duent a terme des del mes de juliol. Les obres van començar el mes de juliol passat i han tingut un cost de 62.000€, uns treballs que han consistit en la creació de nous accessos que milloren l’accessibilitat, i la reforma de l’auditori dotant-lo de millores acústiques i de decoració.

Els treballs a l’auditori van finalitzar el passat mes de novembre, i es van inaugurar amb un concert coincidint amb la festivitat de santa Cecília, patrona dels músics. El que ara han acabat han estat les obres d’accessibilitat. Des de l’escola s’han mostrat molt satisfets de com els ha quedat l’equipament després d’aquests treballs.

Les de l’Escola de Música no han estat les úniques obres públiques de la ciutat que s’han donat per finalitzades aquests dies. Segons ens informa l’Ajuntament, també s’ha recepcionat els treballs de rehabilitació, adequació i millora del Casal d’Avis de Can Manent. Aquests treballs van començar el mes d’agost i han consistit en la rehabilitació integral de l’equipament, amb l’ampliació del terrat, la millora de la cuina i la creació d’una sala polivalent. Les obres han tingut un cost de 157.000 €. Ampliarem aquesta informació en el nostre informatiu de demà dimarts.

Premià Notícies dilluns 24 de gener

Be the first to comment on "Finalitzades les obres d’accessibilitat i de reforma de l’auditori de l’Escola de Música"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »