Finalitzades les obres de remodelació del casal d’avis de can Manent

Casal de Can Manent ahir

L’Ajuntament ha recepcionat l’obra de remodelació del casal d’avis de Can Manent. Els treballs han implicat una reforma completa de l’espai que presenta una sala polivalent, serveis adaptats, una cuina nova i la millora de la terrassa. Ho ha explicat a Premià Notícies la Tinent d’Alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. Els treballs es van iniciar el passat mes d’agost i comptaven amb un pressupost de 157.000€. Mentre han durat els treballs els usuaris del casal han fet les seves activitats a la masia de can Manent.

Ahir era dia d’anunciar obres finalitzades a la ciutat. Si ho recordeu vam parlar amb el director de l’Escola Municipal de Música, Josep Aniceto, sobre com havíem quedat les obres de reforma a aquelles instal·lacions, i us avançàvem que també s’havien recepcionat els treballs de reforma del casal d’avis de Can Manent, uns treballs que van implicar el trasllat provisional dels socis de l’entitat a la masia de Can Manent. Avui ens centrem en aquestes obres encetades el mes d’agost passat i que han tingut un cost de 157.000 €.

Busquem els detalls sobre el que s’ha fet al casal de can Manent de la mà de la Tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Premià Notícies dimarts 25 de gener

Be the first to comment on "Finalitzades les obres de remodelació del casal d’avis de can Manent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »