Fomentar la cohesió social a través de l’esport

El sènior femení de l'AB Premià en un partit contra el Calella al Pavelló.El sènior femení de l'AB Premià en un partit contra el Calella al Pavelló.

Segons informa l’Ajuntament de Premià de Mar, quatre entitats esportives col·laboren en un programa per afavorir la participació dels infants en situació de vulnerabilitat en activitats extraescolars. Una vintena de nens i nenes d’entre 3 i 16 anys es beneficien d’aquesta iniciativa impulsada conjuntament per les regidories de Serveis Socials i d’Esports, en la que hi participen el Club Esportiu Premià, l’Agrupació Bàsquet Premià, el Club Futbol Sala Atlètic de Premià de Mar i el Club Natació Premià. Per cada plaça que l’entitat ofereixi de forma gratuïta, l’Ajuntament assumeix el finançament d’una altra.

El programa va arrencar l’octubre de 2017 amb la intenció de contribuir a l’educació i transmissió de valors a través de l’esport i afavorir la cohesió social. Per accedir a aquest programa cal haver estat derivat pels professionals de serveis socials amb la prèvia valoració i seguiment socioeconòmic de les famílies.

La intenció és donar continuïtat al programa i que de mica en mica s’hi vagin adherint més entitats esportives.

Translate »