Futurs universitaris premianencs visiten el TecnoCampus durant la jornada de portes obertes

Aula del TecnoCampusAula del TecnoCampus

Familiars, amics i futurs estudiants entre ells molts de la nostra població han assistit a la Jornada de Portes Obertes del TecnoCampus, per visitar les instal•lacions i han pogut de conèixer de la mà dels coordinadors de grau, professors i estudiants les titulacions que s’ofereixen en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i salut.

L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2018-2019 consta de onze graus i quatre dobles titulacions. A més, el proper curs s’estrena un nou grau en Enginyeria d’Organització Industrial adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial.
La Jornada de Portes d’Obertes d’aquest any ha comptat amb la col•laboració de més de cent membres de la comunitat TecnoCampus, entre professors, membres del Personal d’Administració i Serveis i estudiants de tots els graus, que han assessorat els futurs estudiants i han resolt tots els seus dubtes.

El Tecnocampus vol ser un model de referència en l’àmbit nacional i internacional en la interrelació entre la universitat i l’empresa. Fer-ho a través d’una experiència educativa de qualitat connectada al món empresarial, consolidant així el TecnoCampuscom a instrument de transformació i desenvolupament econòmic i social del territori vinculat a tota la comarca del Maresme.

Translate »