‘Gafarrons’ presenta avui al seu local la cooperativa gironina ‘Som energia’

La cooperativa ‘Gafarrons’ de Premià de Mar fa aquest vespre la presentació a la ciutat de la cooperativa gironina ‘Som energia’. ‘Som energia’, que aplega ja 700 socis, impulsa la comercialització d’electricitat generada exclusivament a partir de fonts d’energia renovables. La presentació es farà al local de la cooperativa ‘Gafarrons’ a 2/4 de vuit del vespre.

La cooperativa ‘Gafarrons’ de Premià de Mar ha organitzat per aquest vespre l’acte de presentació de la també cooperativa, gironina en aquest cas, ‘Som energia’. ‘Som Energia’ ve a Premià de Mar a explicar que ofereix la possibilitat de participar en el primer projecte de consum i generació d’energia elèctrica de fonts renovables, un projecte que ha engrescat ja als 700 socis que compta aquesta cooperativa. Aquest fet, i la coincidència en la inquietud pel maltractament mediambiental, és el que ha portat a la Cooperativa ‘Gafarrons’ a organitzar l’acte d’avui. Ho he explicat a Premià Notícies el membre de la cooperativa premianenca, Lluis Soler

‘Som energia’ té la intenció de començar a comercialitzar electricitat a partir del proper mes de setembre. La gent interessada en associar-se a aquesta cooperativa només haurà de gestionar el canvi de companyia com si contractés qualsevol altre gestor energètic. L’objectiu, ens diu Lluís Soler, passa en tot cas per promocionar la producció i consum d’energia obtinguda a partir d’energies renovables.

L’acte de presentació ‘Som Energia’ tindrà lloc aquest vespres, a dos quarts de vuit al local de la cooperativa Gafarrons, al carrer del Pilar nº 49, baixos 2a.

Be the first to comment on "‘Gafarrons’ presenta avui al seu local la cooperativa gironina ‘Som energia’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »