Generalitat i CCM signen avui l’Acord de Mobilitat del Maresme

L’acord sobre la mobilitat al Maresme se solemnitza avui a Mataró.

El Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal i el President del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo signen avui el document: “Propostes per a la Mobilitat del Maresme”. El document, aprovat pel Consell Comarcal el passat 16 de març, estableix  les actuacions de millora, a curt i mig termini, de les infraestructures de mobilitat i del transport públic al Maresme i la nova política de peatges que s’implantarà aquest any a la comarca.

L’acte de signatura del document, al qual s’ha convidat a tots els alcaldes del Maresme, es fa aquesta tarda a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Precisament en relació a aquest tema hem de fer notar que ahir el regidor premianenc del PP Patrick Cruz anunciava al programa La Drecera que el seu partit iniciarà a Premià de Mar una recollida de signatures per oposar-se a la construcció de la nova Ronda Maresme. Segons Cruz, el més sensat és soterrar o peraltar la nova via.

Recordem que el pla de mobilitat va ser aprovat amb el suport de PSC, CIU i ERC, l’abstenció del PP i el vot en contra d’ICV.

Be the first to comment on "Generalitat i CCM signen avui l’Acord de Mobilitat del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »