Gutiérrez a ERC: “si volen aportar alguna cosa positiva a la política municipal, que s’asseguin a negociar el Pressupost”

David Gutiérrez en una foto d'arxiu a Ràdio Premià de Mar

El 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament i responsable del Pacte per la Reactivació Social i Econòmica David Gutiérrez ha comminat amb rotunditat el grup municipal d’ERC a “asseure’s i negociar” la proposta de Pressupost 2021. Segons Gutiérrez, després de dos mesos que es van obrir les converses amb l’oposició, els republicans han estat “incapaços de fer cap proposta seriosa de negociació” i els ha recordat que d’aquest Pressupost en depèn donar curs als acords assolits en el marc del Pacte de Reactivació. Segons el regidor socialista, que parlava ahir a l’espai d’opinió dels grups municipals, si ERC “vol aportar alguna cosa positiva a la política municipal” hauria de moure peça:

Recordem que l’equip de govern va tancar la proposta de Pressupost a mitjan febrer, i que poc després en va fer públics els principals arguments i la va traslladar a l’oposició. Segons ha explicat el mateix govern, des d’aleshores hi ha hagut converses i alguns grups hi han fet aportacions, sense que hagin transcendit encara més detalls.

Translate »