Gutiérrez aplaudeix el transvasament d’enguany i explica el canvi de criteri final respecte la longitud i l’amplada de la platja

Treballs de distribució de sorres a la platja del Pla de l'Os

El regidor de litoral de l’Ajuntament David Gutiérrez ha celebrat avui la celeritat i la coordinació amb què s’ha dut a terme el transvasament de sorres d’enguany a les platges, que va començar un 18 de maig i va acabar el 28. També ha explicat el regidor el canvi de criteri que va adoptar finalment l’empresa concessionària del port respecte de la distribució de les sorres extretes de la platja de Llevant, que finalment no han arribat a la platja de la Descàrrega:

Gutiérrez també ha exposat els arguments de la campanya de platges que començarà el 14 de juny, i que tindrà com a novetat més destacada que s’habilitarà un sector a la platja de Llevant on s’hi podran portar gossos. Més enllà d’això, el servei de vigilància el tornarà a fer Marsave, hi haurà 7 línies de vida i un canal nàutic a la platja de Llevant i aquests primers dies de juny s’han d’anar posant en funcionament totes les dutxes. Pel que fa a la neteja es duplicaran els punts verds de reciclatge de deixalles, i ja des d’avui hi ha un reforç en la neteja i manteniment que encara augmentarà a partir del 14 de juny, quan hi haurà neteja mecànica diària i 3 peons més un 4rt els diumenges. Amb relació a la COVID Gutiérrez ha dit que de moment s’ocuparan de labors informatives diversos agents cívics, però que si l’evolució de la pandèmia ho aconsella es reforçarà la vigilància.

Escolta les declaracions de David Gutiérrez:

Translate »