Gutiérrez assegura que s’està treballant en el retorn a les aules, tot i que la competència és de la Generalitat

Carteres penjades al passadís d'una escolaCarteres penjades al passadís d'una escola

L’alcalde accidental, David Gutiérrez, respon a En Comú Podem que, ahir demanava crear una comissió de treball per aconseguir que el retorn a les aules sigui segur. Doncs bé, Guiterrez assegura que, ara mateix, des de la regidoria d’educació s’està treballant en com ha de ser aquesta tornada a l’escola i que, en tot cas, el que estan esperant és un pla d’actuació i una resposta per part del govern de la Generalitat, que és l’únic que té la potestat de decidir com ha de ser el protocol a seguir.

D’altra banda, Gutiérrez també ha detallat que el Consell Escolar Municipal de Premià és qui estableix les línies i polítiques a impulsar a les escoles, i que en tot cas, es qui decidirà de la millor manera com ha de ser la tornada a les aules, un fet que, segons Gutierrez, ja s’està duent a terme.

L’alcalde accidental també ha anunciat una reunió de cara a la propera setmana amb el Centre d’Atenció Primària per afrontar de la millor manera els reptes de futur, tant en l’àmbit sanitari com educatiu.

Tall complet David Gutiérrez

Translate »