Han faltat autobusos per portar premianencs a l’acte de Perpinyà, que la Crida Nacional per la República qualifica d’unitari

L'acte es farà al Parc des Expositions de Perpinyà

A l’expedició premianenca de demà a Perpinyà li ha estat impossible localitzar un cinquè autocar per anar a l’acte de Puigdemont, Comín i Ponsatí, després d’omplir-ne quatre i tenir encara demanda. Ens ho ha dit el coordinador local de la Crida Nacional per la República, Climent Faus, que ha remarcat la gran expectació que ha suscitat la convocatòria i que ha defensat el caràcter unitari que ha de tenir a desgrat, a dit, d’aquells polítics que pensen massa en els interessos de partit:

Els autocars sortiran a les 7 i a les 8 del matí, segons els casos, i l’acte es farà a les 12 del migdia al Parc de les Exposicions de Perpinyà, en el que suposarà el primer desplaçament d’aquests polítics a la Catalunya Nord després del seu exili. A més dels seus parlaments, també parlarà per vídeo-conferència la Marta Rovira, exconsellera d’ERC també exiliada. La tornada dels autocars serà a les 5 de la tarda per arribar cap a les 8 del vespre a Premià de Mar. 

Escolta l’entrevista a Climent Faus:

Translate »