Hi haurà casal per a les escoles de Premià de Mar durant la Setmana Blanca

Les escoles premianenques organitzaran un casal durant la setmana blanca, del 28 de febrer al 4 de març. En un principi, aquest casal es realitzarà a l’escola El Dofí, encara que segons el nombre final d’inscripcions es podria traslladar a un centre més gran. El casal consistirà en activitats lúdiques basades en l’època medieval i el seu preu va dels quaranta-cinc als vuitanta-dos euros, segons l’horari.

Els alumnes de primària premianencs tindran l’opció d’assistir a un casal durant la setmana blanca del proper 28 de febrer. La federació d’associacions de mares i pares de Premià de Mar ha contractat una empresa perquè se’n faci càrrec i les inscripcions es poden fer a cada escola des d’ara fins al dia 18.

En principi aquest casal es farà a l’escola El Dofí, però si el nombre d’inscrits sobrepassés la capacitat d’aquest centre és contemplarien altres opcions, com l’escola Sant Cristòfol. Segons el coordinador d’Aprèn jugant, Manel Lorca, el fet que sigui la primera vegada que s’instaura la setmana blanca als centres catalans dificulta fer previsions sobre quantes famílies utilitzaran aquest recurs.

El casal oferirà tres tipus d’inscripció diferent: de nou a una per quaranta-cinc euros tota la setmana, de nou a tres amb servei de menjador per setanta euros amb cinquanta i de nou a cinc, també amb el servei de menjador, per vuitanta-dos euros.  Sobre el seu contingut, Manel Lorca ens ha explicat que serà eminentment lúdic i amb un eix d’animació ben concret.

La setmana blanca serà del 28 de febrer al 4 de març, per la qual cosa el dilluns 28 serà festiu a Premià de Mar.

Be the first to comment on "Hi haurà casal per a les escoles de Premià de Mar durant la Setmana Blanca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »