ICV, EUiA, EPM insisteixen que l’Ajuntament no va fer prou control a les obres de Can Boter

Entrada de l'aparcament de Can Boter

La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar ha insistit en que la manca de control per part de l’Ajuntament va propiciar l’increment del preu de les places d’aparcament de can Boter. En declaracions a La Drecera de Ràdio Premià de Mar, el portaveu de la Coalició, Alfons Barreras, ha dit que amb l’obra ja finalitzada es molt difícil veure si han hagut irregularitats. Segons Barreras, tot i que no es poden despendre responsabilitats polítiques, les conseqüències les patiran els premianencs que hauran de pagar les places d’aparcament a un preu molt superior al contemplat inicialment.

És un tema que ja vam explicar amb motiu de la seva aparició en el ple de la setmana passada i que ahir va tornar a aparèixer a La Drecera de Ràdio Premià de Mar. Si ho recordeu, en el ple d’octubre la Coalició d’esquerres presentava una pregunta a l’equip de govern al voltant de l’aparcament de can Boter, una pregunta que va acabar amb una certa discussió amb l’equip de Govern al voltant de la feina feta pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament.

De vegades passa que els punts del Ple no són prou comprensibles per aquelles que no estiguin al cas de les dinàmiques municipals i el que havia passat a can Boter era prou complex com per treure’n l’entrellat a partir del que es va dir dimecres passat a les nais de l’Antiga Fàbrica del Gas. Doncs bé, el portaveu de la Coalició d’Esquerres, Alfons Barreras, passava ahir per la Drecera i va donar la seva versió dels fets.

Barreras va explicar que unes places que tenien un preu inicial de venda de 12.000 € + IVA han acabat costant 22.000 € + IVA després de l’increment del cost de l’obra.

Sempre segons l’Alfons Barreras, davant d’aquesta constatació el seu grup va demanar explicacions a l’Equip de Govern. La resposta va ser que s’havia comés un error en donar l’aprovació a aquests preus. En tot cas, i davant de la situació creada, des de la Coalició d’Esquerres insisteixen en que els serveis tècnics de l’Ajuntament no van fer els controls necessaris sobre l’obra mentre aquesta s’estava fent. Ara, amb l’obra ja finalitzada, es fa molt difícil saber si s’ha comés alguna irregularitat.

L’Alfons Barreras ha dit que, tot i que no es poden desprendre responsabilitats polítiques, els que pagaran les conseqüències seran els premianencs que volien comprar una plaça i que ara ho hauran de fer a un preu molt superior a l’¡nicial.

En properes edicions de Premià Notícies mirarem d’oferir-vos el punt de vista de l’Equip de Govern sobre aquest cas de l’aparcament de can Boter.

Premià Notícies 25 d’octubre

Be the first to comment on "ICV, EUiA, EPM insisteixen que l’Ajuntament no va fer prou control a les obres de Can Boter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »