Imma Morales sobre el desnonament d’Enric Granados: “estem parlant amb el jutge i la Generalitat: la prioritat és que no es quedin al carrer”

L'edifici ocupat del carrer Enric GranadosL'edifici ocupat del carrer Enric Granados

Serveis socials de l’Ajuntament treballa actualment en els informes de les 9 famílies del carrer Enric Granados que podrien ser desnonades l’1 de febrer: d’entrada, per si se’ls pot considerar en risc d’exclusió residencial (cosa que els permetria accedir a un lloguer social) i d’altra banda, per tal d’obtenir de part del jutge un ajornament de llançament. Paral·lelament, s’han fet contactes amb la Generalitat per veure on poden anar aquestes famílies si finalment es consuma el desnonament. Escoltem la responsable de l’àrea Imma Morales:

La regidora ha indicat que l’Ajuntament va tenir coneixement del cas el 9 de gener a través de la Xarxa d’Habitatge, entitat que aquesta setmana l’ha fet públic. Aleshores es va començar a treballar amb les famílies i s’espera que el 25 de gener s’hauran acabat els informes. No s’ha mostrat massa optimista, d’altra banda, que el jutge ajorni el llançament, però ha insistit que la seva prioritat no és tant impedir-lo com aconseguir que les famílies trobin un lloc on anar.

Escolta l’entrevista a Imma Morales:


Translate »