Impàs en les obres de l’Amistat pel canvi de les empreses de les primeres fases

L’impàs entre la finalització de la primera fase de les obres i l’inici de la segona ha provocat una aturada momentània de les obres de remodelació del teatre de l’Amistat. La segona fase, que ha començar a finals de juliol, la fa una empresa diferent de l’anterior i el relleu entre l’una i l’altra és la que ha motivat que aquests dies no es vegin treballs a l’Amistat. D’altra banda l’Ajuntament ha confirmat que les retallades en inversions de l’Estat no afectaran l’Amistat.

Els bons observadors hauran apreciat que fa dies que no es veu moviments d’obres al teatre de l’Amistat. Fins i tot ha corregut la brama en alguns sectors de que les obres s’havien aturat per problemes de finançament. Afortunadament estem en condicions de desmentir aquest extrem, que seria realment preocupant de ser cert. L’aturada de les obres obeeix a l’impàs que es produeix entre la finalització  de les obres de la primera fase i l’inici dels treballs de la segona, que fa un empresa diferent. Ho ha explicat a Premià Notícies el cap del gabinet d’alcaldia de Premià de Mar, Francesc Esteve. Esteve explica que es normal que passi un temps en el relleu de les empreses que fan les dues primeres fases. La represa física dels treballs està prevista per finals del present mes de juliol.

Per cert que un altre possible motiu de preocupació, com són les retallades en inversions anunciades des de l’Estat, tampoc han d’afectar les obres del teatre de l’Amistat.

Francesc Esteve ha explicat que les obres continuen dins dels terminis previstos. La tercera fase, que és la que incorporarà els mobiliari i els elements propis del teatre, es licitarà el proper mes de setembre.

Be the first to comment on "Impàs en les obres de l’Amistat pel canvi de les empreses de les primeres fases"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »