Ingressa a presó un lladre a Mataró que havia estat detingut fins a 17 vegades per robatoris

La comissaria premianenca dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró han detingut, el que portem d’any, 17 vegades al presumpte autor de múltiples robatoris amb força i violència a Mataró. L’home de 24 anys, nacionalitat marroquina i veí de Mataró va ingressar a presó, a causa de les quatre darreres detencions, el dijous 22 d’agost.

Els agents havien detectat que el lladre havia intensificat la seva activitat últimament, de fet, se l’havia detingut set vegades aquest últim mes per 23 robatoris. El dia 28 juliol va ser enxampat in fraganti quan robava amb força a l’interior d’un vehicle. El 9 d’agost va ser detingut per dos robatoris amb violència, un d’ells en grau de temptativa. Dos dies després, l’11 d’agost, se’l va detenir de nou com a presumpte autor de 17 robatoris amb força en interior de vehicle. El dia 20 d’agost va robar amb força una cafeteria i se’l va relacionar amb un altre robatori amb força que va cometre el dia 16 en un altre local de la ciutat. Finalment, el dia 21 va ser detingut perquè els investigadors el van relacionar amb un robatori amb força en un bar que va cometre el dia 17.

Tots els fets delictius van tenir lloc a la localitat de Mataró i molts d’ells al barri de Rocafonda. Arran de l’última detenció, l’home va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró el dijous 22 d’agost i es va decretar el seu ingrés a presó a raó de les quatre últimes detencions.

Translate »