Inversió milionària del ministeri de medi ambient per l’arranjament del passeig marítim

Passeig marítim de Premià de Mar actualmentPasseig marítim de Premià de Mar actualment

La notícia ens l’avançava Miquel Àngel Méndez al programa “Parla l’alcalde” tres actuacions de gran nivell per la regeneració de les platges i el passeig marítim de Premià de Mar. La novetat d’aquestes actuacions previstes seria la inversió que avui hem pogut saber que serà d’1.400.000 euros per arranjar el passeig marítim entre Montgat i fins a Vilassar de Mar segons ens ha explicat al Premià Noticies el regidor Joaquin Briones del PP a l’ajuntament de Premià de Mar.
Joaquin Briones ha explicat que aquest divendres el ministeri de medi ambient va acordar invertir 1.400.000 euros en l’arranjament del passeig marítim entre les poblacions de Montgat i Vilassar de Mar.

Escoltem Joaquim Briones:

Aquesta actuació al passeig marítim es veu complementada amb el transvasament que de manera obligada ha de fer Port Premià aquest estiu. L’alcalde també es va referir a l’anunci del ministeri de medi ambient sobre el projecte d’estabilització de les platges del Baix Maresme que ara està en exposició pública i que es concretarà a finals d’aquest any. Aquest projecte es preveu que pugui estar finalitzat l’any 2020

Translate »