Ja es coneixen les dates de matriculació del Centre de Formació d’Adults

Escola d'adults de Premià de MarEscola d'adults de Premià de Mar

Com a qualsevol centre formatiu, aquests dies són els previs a l’inici del curs i per aquest motiu, és important tenir a punt la matriculació per poder cursar el curs en qüestió. És per això que el Centre de Formació d’Adults de Premià de Mar ja ha anunciat les dades de matriculació per al curs 2021-2022.

Les dates marcades al calendari són del 2 al 9 de setembre, on s’obrirà el període de matriculació de les persones que van ser admeses a la preinscripció abans de l’estiu i també de tots aquells alumnes que compten amb una reserva de plaça prèvia.

És important que totes les persones que van ser reconegudes a la preinscripció formulin la matriculació definitiva en les dates exposades prèviament, ja que a partir del 10 de setembre començarà el termini de matriculació de les persones en llista d’espera. I per tant, encara que reunissis els requisits de la preinscripció, si vas a inscriure’t fora de termini podria ser que el teu lloc sigui atorgat a una altra persona.

L’oferta formativa que començarà pròximament inclou cursos de formació instrumental, el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, el curs de Preparació a la Prova d’Accés a FP de Grau Superior i el curs de Preparació a les Proves d’Accés a Universitat per a majors de 25 anys. També hi ha estudis d’idiomes en les modalitats de català, castellà i angles, així com el curs COMPETIC d’Informàtica amb un torn semipresencial.

Translate »