Ja és públic el catàleg de l’exposició dels Artistes Plàstics sobre Robert Segura

L’Associació d’Artistes Plàstics ja ha publicat el catàleg de l’exposició-homenatge que aquest any dedica a Robert Segura i els ninotaires premianencs. El catàleg, que recull bona part del material que es podrà veure a la mostra, té el format d’un còmic d’estil antic. L’exposició s’inaugurarà el dissabte 22 de gener i es podrà visitar fins el 27 de febrer.

Ens fixem en una activitat d’envergadura que de fet ha de posar-se en solfa a partir del 22 de gener, és a dir, la setmana que ve. Però que per la feina i els preparatius que comporta ens ha aconsellat fer-li una mica de seguiment. Parlem de l’homenatge-exposició anual que fa l’AAPP a alguna figura de l’art del nostre municipi, i que en aquesta ocasió versarà sobre la figura del ninotaire Robert Segura i que es complementarà amb elements relatius a altres ninotaires del passat i del present premianenc.

Un dels coordinadors principals d’aquesta mostra, que tindrà lloc al Museu Municipal, és en Joan Gómez, que avui ja ens ha ensenyat el catàleg de l’exposició, un catàleg molt apropiat per l’ocasió i que han elaborat col.lectivament un grup de persones de l’associació. I què inclou el catàleg? Doncs un bon recull del que després podrem veure a l’exposició.

El cas, i aquest és un dels reclams interessants de l’exposició, és que en aquest recorregut pel còmic premianenc hi haurà dibuixants del passat però també dibuixants en actiu.

Com dèiem, l’exposició s’inaugura el dia 22 de gener, dissabte, al Museu Municipal i s’allargarà fins el 27 de febrer.

Be the first to comment on "Ja és públic el catàleg de l’exposició dels Artistes Plàstics sobre Robert Segura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »