Jesús Turpín presenta aquest divendres fotografia submarina

Jesús Turpín, membre del grup fotogràfic Argent de Premià de Mar, presenta aquest vespre una projecció de fotografies submarines al Centre Cívic del carrer Esperança. La projecció servirà com a cerimònia d’inauguració d’una exposició sobre la mateixa temàtica. Tant en la projecció com en la mostra es poden veure imatges preses en immersions al Mediterrani, Indonèsia i Filipines. La projecció és a les vuit del vespre.

El Grup Fotogràfic Argent de Premià de Mar ens proposa per aquest vespre una projecció d’imatges de fotografia submarina, una activitat que servirà com a acte d’inauguració d’una exposició sobre la mateixa temàtica que podem veure al Centre Cívic del carrer Esperança.

Turpín va ser primer fotògraf i després submarinista. La suma d’ambdues aficions dóna com a primer resultat públic la projecció i l’exposició que s’inaugura avui.

La projecció de fotografia submarina es farà aquest vespre a les vuit a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer Esperança. L’exposició es podrà visitar fins el 5 de març.

Be the first to comment on "Jesús Turpín presenta aquest divendres fotografia submarina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »