Joan Anton Vidal omple a partir de demà els dos pisos de la sala Premiart

El pintor barceloní Joan Anton Vidal ocuparà a partir de demà amb les seves obres els dos pisos de la sala Premiart. Vidal portarà al pis de baix de Premiart imatges de l’edifici de la Pedrera de Barcelona, un escenari de la infantesa de l’artista. El pis de dalt l’ocuparan paisatges de les illes britàniques. La mostra estarà oberta fins el 17 d’octubre.

Joan Anton Vidal serà el protagonista de la nova exposició de la sala Premiart que s’inaugura demà divendres. L’Associació d’Artistes Plàstics porta aquest artista barceloní que omplirà les dues sales de Premiart amb dos àmbits ben diferenciats. La sala de baix estarà dedicada a l’edifici de la Pedrera de Barcelona, un paisatge de la infantesa de Joan Anton Vidal. El propi artista ho explicava ahir al Tot d’Una. Els elements de la Pedrera que veurem pintats són els guerres de les xemeneies o els forjats de l’edifici, entre d’altres elements.

Això pel que fa a la sala de baix. A la de dalt, el que trobarem seran paisatges, de fet l’especialitat de Joan Anton Vidal.

L’exposició de pintures de Joan Anton Vidal s’inaugura demà a dos quarts de vuit del vespre i la podrem visitar fins el 17 d’octubre.

Be the first to comment on "Joan Anton Vidal omple a partir de demà els dos pisos de la sala Premiart"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »