Joan Antoni Sòria presenta dibuixos de racons de la ciutat a Premiart

Joan Antoni Sòria durant l'entrevista

Joan Antoni Sòria serà el protagonista de la nova exposició que l’Associació d’Artistes Plàstics presenta a la sala Premiart a partir de demà divendres. Sòria presenta una sèrie de dibuixos a mà alçada de diversos espais de la ciutat, destacant les façanes d’alguns dels edificis més característics de Premià de Mar. La mostra de dibuixos de Joan Antoni Sòria es podrà visitar fins el 13 de febrer.

Nova exposició a la Sala Premiart a partir de demà divendres. Joan Antoni Sòria és el protagonista d’aquesta nova exposició que presenta dibuixos dels millors racons de Premià de Mar. Joan Antoni Sòria participava ahir a la secció de l’Associació d’Artistes Plàstics del Tot d’Una. Sòria havia estat regidor de Cultura i Medi Ambient de l’Ajuntament. Segons explicava ahir, va ser en aquesta segona etapa que va poder fixar-se en alguns de la racons que ara apareixen en aquesta mostra.

Sòria va reconèixer que no és un expert en dibuix. La seva tècnica l’ha anat evolucionant a base de temps. Els dibuixos estan fets a mà alçada, una tècnica complicada que, fixeu-vos, fins i tot pot arribar a tenir repercussions a nivell de salut. El propi Joan Antoni Sòria ho ha arribat a patir en les seves cervicals.

L’exposició de dibuixos de Joan Antoni Sòria s’inaugura demà divendres i la podrem visitar fins el 13 de febrer. L’horari de visita és de dimarts a dissabtes de sis de la tarda a vuit del vespre. Dissabtes i diumenges també estarà oberta de 12 a 2 del migdia.

Be the first to comment on "Joan Antoni Sòria presenta dibuixos de racons de la ciutat a Premiart"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »