Joan Baliarda defensa la zona blanca d’aparcament al barri de Santa Anna i diu que la zona verda de Can Farrerons ha desplaçat vehicles al barri

Entrevista amb Joan Baliarda, alcalde de Premià de Dalt
Descarrega’t l’entrevista

L'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda

L’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda

L’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, considera que no és cap “error” instaurar la zona blanca d’aparcament al Barri Cotet per a veïns del seu municipi, tal com ho va qualificar en el seu moment l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch. Segons Baliarda, Buch no ha explicat quin és l’error que s’està cometent i ha recordat que amb l’arribada de la zona verda a aquella zona -aplicada per Premià de Mar- hi va haver un desplaçament de cotxes molt important cap als carrers de Premià de Dalt. Ho ha dit aquest matí a Premià Notícies.

La reurbanització de les avingudes de Girona, Tarragona i Barcelona del Barri de Sant Maria-Santa Anna Tió suposarà l’eliminació de prop del 50% de places d’aparcament en aquest sector. Els veïns de Premià de Dalt podran gaudir de la zona blanca per mitjà d’un distintiu però, segons ha dit Baliarda, també s’implantaran altres fórmules d’estacionament limitat per a veïns i no veïns.

Les obres de reurbanització de les 3 avingudes, que començaran el 10 de febrer, es farà de manera esglaonada -segons ha indicat Baliarda- per mitigar les molèsties als veïns. Les actuacions demanaran una inversió propera als 600.000 euros.

Be the first to comment on "Joan Baliarda defensa la zona blanca d’aparcament al barri de Santa Anna i diu que la zona verda de Can Farrerons ha desplaçat vehicles al barri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »