Jornada de campanya al mercat i amb el debat d’alcaldables de la Ràdio

Debat d'alcaldables aquesta tarda a la Biblioteca Martí Rosselló

Les candidatures que es presenten a les eleccions municipals de diumenge han fet campanya avui al mercat ambulant de la Riera i algunes d’elles han aprofitat el penúltim deia de campanya per enviar comunicats de premsa als mitjans. Ràdio Premià de Mar celebra aquest vespre, a 2/4 de 8, el seu debat d’alcaldables a la sala Salvador Moragas de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Queden dos dies per acabar la campanya electoral i les forces polítiques que es presenten a la ciutat apuren el temps per explicar les seves propostes als ciutadans. Avui és dijous, dia de mercat a Premià de Mar, i les candidatures s’hi han desplaçat per fer arribar els seus missatges als compradors. A banda d’aquest sistema directe, també ha estat dia de comunicats de premsa.

Crida premianenca ha fet públic un comunicat en el qual anuncien que només pactaran un possible acord de govern amb aquells partits que signin el que titulen ‘Acord Municipal de Proximitat’. Es tracta d’establir un seguit de mecanismes que afavoreixin la participació ciutadana a la vida política local.

Ho ha explicat a Ràdio Premià de Mar el candidat de la Crida Joan Ribet, que ha recordat que les concentracions que veiem aquests dies demanem precisament mecanismes d’aquest tipus. Ribet ha advertit que no pretenen capitalitzar aquestes concentracions. L’’Acord Municipal de Proximitat’ inclou la figura del regidor de barri la modificació del ROM per aconseguir major participació.

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Maria Molins, i la número dos de la llista d’Esquerra a Premià de Mar, Esmeralda Calleja, han estat aquest matí al Mercat Municipal de Sant Joan exposant les propostes d’Esquerra en matèria de comerç. El candidat republicà ha explicat a Premià Notícies que, amb l’objectiu d’impulsar el comerç de proximitat a la ciutat, cal impulsar eixos comercials a diferents zones del municipi. En referència al mercat municipal, Molins ha afegit que la rehabilitació és necessària i hauria d’anar lligada a la reurbanització de Can Sampere.

A banda de la visita dels candidats d’Esquerra Republicana al Mercat de Sant Joan, aquest matí el mercat ambulant dels dijous ha rebut la visita de representants de pràcticament totes les formacions polítiques premianenques.

El PSC ha volgut definir amb una nota de premsa el concepte de Contracte que presenten a la ciutadania de Premià de Mar amb punts que consideren realitzables i diferenciant-lo del concepte de Programa electoral, com ha explicat el candidat socialista, Tomàs Esteban. Aquest Contracte que el PSC presenta als premianencs se sustenta en quatre pilars fonamentals: la lluita contra l’atur, solucions per l’aparcament, seguretat i neteja.

El PSC presenta també un compromís de consens davant de temes com el port o les platges i actuacions a tots els barris de la ciutat.

CiU ha fet pública també una nota de premsa en la qual el candidat a la reelecció, Miquel Buch afirma que aspira  fer de Premià de Mar un referent de la qualitat de vida. Abans de pensar en qualitat de vida, però, la prioritat de la federació nacionalista passa per la lluita contra l’atur. En aquest sentit presenten tres nivells d’actuació: el suport als aturats, la protecció del comerç de proximitat i el desenvolupament de la zona industrial del Torrent Malet. Ho ha explicat el candidat a la reelecció, Miquel Buch. Pel que fa a la idea de l’increment de la qualitat de vida a la ciutat, les propostes que presenta CiU tenen un caràcter transversal.

CiU presenta la tasca de govern de la darrera legislatura com a exemple de la línia a seguir per assolir aquesta millora de la qualitat de vida a la ciutat.

I tanquem la crònica de campanya d’avui recordant que Ràdio Premià de Mar us ofereix aquest vespre el debat d’alcaldables. Els set candidats que es presenten a les eleccions de diumenge estan citats a aquest debat que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a la sala Salvador Moragas de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. El debat serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar i via twitter a través del hashtag #22mpremiademar

Be the first to comment on "Jornada de campanya al mercat i amb el debat d’alcaldables de la Ràdio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »