Jornades sobre ajuntaments i crisi econòmica al TecnoCampus

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat les ‘Jornada: els ajuntaments davant de la crisi: tres iniciatives per optimitzar i estalviar recursos públics’. La Jornada serveix per presentar propostes que ajudin als Ajuntaments a afrontar la situació de crisi econòmica. L’alcalde Miquel Buch, que participa en aquestes jornades, ha destacat la importància de la col·laboració entre municipis per afrontar aquesta situació. Aquestes jornades se celebren avui i demà al TecnoCampus de Mataró.

El TecnoCampus és fins demà dimarts la seu la jornada “Els ajuntaments davant de la crisi: tres iniciatives per optimitzar i estalviar recursos públics”. Aquesta jornades estan organitzades pel Consell Comarcal del Maresme amb l’objectiu que els càrrecs electes i els tècnics dels ajuntaments de la comarca coneguin propostes i alternatives de funcionament davant de la situació actual de crisi econòmica.

Li demanem a l’alcalde Miquel Buch, que participa en aquestes jornades, sobre l’aplicació practica de les seves conclusions a Premià de Mar.

Be the first to comment on "Jornades sobre ajuntaments i crisi econòmica al TecnoCampus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »