Josep Jo creu que la Ronda Maresme no afectarà negativament el territori

Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme

El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, s’ha mostrat convençut de que la construcció de la nova Ronda del Baix Maresme no farà malbé el territori de la Comarca. El projecte de la nova ronda té un pressupost de 215 milions d’Euros i significa la construcció d’‘una nova via de 15,7 quilòmetres entre Argentona i Montgat. El projecte està ara en fase de presentació d’al·legacions. La coordinadora Preservem el Maresme ha portat els tribunals les administracions pels conceptes legals que inclou el projecte.

La setmana passada us explicàvem que el secretari de mobilitat de la Generalitat, Manuel Nadal, presentava el projecte inicial de la Ronda del Baix Maresme, la via de comunicació que ha de substituir l’actual traçat de la Nacional II.

Ja hem explicat en diverses ocasions que aquest projecte no és del gust de tothom i, de fet, està en el punt de mira de la coordinadora Preservem el Maresme que, fins i tot, l’ha portat als tribunals. Per la seva part, Generalitat i Consell Comarcal estan convençuts de les bondats del projecte.

Li demanem per tot plegat al president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo.

Be the first to comment on "Josep Jo creu que la Ronda Maresme no afectarà negativament el territori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »