La biblioteca de can Farrerons ja té directora i comença el trasllat de material des de can Manent

Maqueta de la nova Biblioteca de Can Farrerons

La biblioteca de can Farrerons ja té nova directora. D’aquesta manera el nou equipament inicia la seva estructura organitzativa al mateix temps que s’inicia el trasllat de material des de can Manent. Aquest trasllat ha d’estar finalitzat a finals del proper mes de febrer. Des de l’Equip de Govern mantenen el mes d’abril com a data per la inauguració de la nova biblioteca.

La setmana passada es van fer les proves per decidir qui havia de ser la directora de la nova biblioteca de Can Farrerons. Aquest era un pas important per endegar el procés de trasllat del material bibliogràfic des de can Manent fins a les noves instal·lacions, un procés que s’espera que finalitzi a finals del proper mes de febrer.

Ens interessem avui pel punt en que es troba la nova biblioteca de can Farrerons, no tant a nivell físic sinó organitzatiu, mentre des de l’àrea de Cultura es manté el mes d’abril com a data d’inauguració.

Entrevista al regidor de Cultura

Be the first to comment on "La biblioteca de can Farrerons ja té directora i comença el trasllat de material des de can Manent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »