La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras porta la setmana vinent l’escriptor Albert Sánchez Pinyol

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras enceta una nova bateria d’activitats obertes a la població. La primera, el dijous 4 de novembre, portarà a la sala Salvador Moragas de la biblioteca l’escriptor Albert Sánchez Piñol. La intenció és que en els propers mesos passin per la biblioteca autors locals en el marc dels grups de lectura. Amb aquestes activitats, la biblioteca busca posar en contacte els escriptors amb els seus lectors.

En la segona part del Premià Notícies ens anem ala biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. La biblioteca prepara per les properes setmanes un seguit d’activitats que van més enllà del servei de préstec de documents que implica el seu dia a dia. Després de la bona experiència que ha suposat aquest estiu el funcionament de la ‘Biblio-terrassa’, ara la biblioteca prepara xerrades com la que protagonitzarà el proper 4 de novembre l’escriptor Albert Sánchez Piñol. Per cert que, properament, els protagonistes seran els autors locals.

Li demanem per tot plegat a la directora de la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, Marta Romera.

Be the first to comment on "La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras porta la setmana vinent l’escriptor Albert Sánchez Pinyol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »