La biblioteca Martí Rosselló promocionarà l’obra dels autors locals

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras s’ha proposat treballar conjuntament amb els escriptors locals per donar-los a conèixer i promocionar la seva obra. La biblioteca crearà un portal d’internet des del qual es presentaran els perfils dels autors premianencs i es farà un seguiment de la seva obra. També hi haurà una participació destacada dels escriptors vinculats a la ciutat en el Club de Lectura de la Biblioteca.

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras vol treballar estretament amb els escriptors locals i ja s’ha  posat en campanya. Dimarts a la tarda es va celebrar a la biblioteca una trobada d’autors locals, des dels més veterans als més novells. La trobada la convocava la directora de la biblioteca, Marta Romera, per explicar les seves iniciatives als escriptors i parlar plegats de les possibilitats que podia oferir el centre per fomentar els autors locals i difondre el seu treball.

Una de les primeres coses a fer és obrir un portal via internet des del qual es donarà a conèixer els escriptors premianencs i es farà un seguiment del seu treball. En la tempesta d’idees que es va generar dimarts va sortir la possibilitat de fer algun treball col·legiat entre tots els lletraferits premianencs. A banda d’això, els escriptors premianencs tindran un protagonisme especial en els Grups de Lectura que organitza la biblioteca.

Serà qüestió de seguir de prop aquesta col·laboració de la biblioteca amb els nostres escriptors.

Be the first to comment on "La biblioteca Martí Rosselló promocionarà l’obra dels autors locals"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »