La biblioteca municipal reactiva alguns dels seus serveis amb l’ús de cita prèvia

Els ordinadors de la biblioteca

Des del passat dilluns 24 d’agost, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha reprès la seva activitat, reactivant alguns dels seus serveis habituals i que funcionaran a través de cita prèvia. Segons s’ha fet saber a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, la Biblioteca ha posat en marxa el servei d’ordinadors amb connexió a internet i el préstec de documents i d’informació bibliogràfica.

El tràmit per sol·licitar la cita prèvia es pot fer mitjançant el telèfon 93 751 01 45 o a través del web premiademar.cat/biblioteca. L’aforament serà reduït a 9 ordinadors, en dos torns amb un límit de permanència de dues hores per usuari.

La biblioteca s’obrirà els dilluns, dimarts, dijous i divendres de quatre a vuit del vespre i els dimecres de deu a dues del migdia. Es recorda també que serà d’ús obligat la mascareta i el gel hidroalcohòlic.

L’accés a la resta d’equipaments de la biblioteca i a la col·lecció completa de moment segueix restringit i s’avisarà quan es tornin a obrir al públic.

Translate »