La Biblioteca rep 800 usuaris diaris en el seu primer any de funcionament

Premià Notícies dimecres 27 d’abril

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras ha complert el seu primer any de funcionament rebent una mitjana de 800 usuaris cada dia. La directora del centre, Marta Romera, ha explicat a Premià Notícies que la resposta del públic ha superat les expectatives inicials. La biblioteca té en marxa diversos projectes de dinamització de la vida cultural de Premià de Mar. El centre celebrarà el seu primer aniversari aquest dissabte amb un concert de la formació infantil Macedònia coincidint amb la posada en marxa de la temporada d’ús de la biblioterrassa.     

El 24 d’abril, el dia següent de Sant Jordi, la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras complia el primer aniversari de la seva inauguració. Dies enrere, el regidor de Cultura, Josep Maria Molins, considerava en declaracions a aquest informatiu que la biblioteca havia complert l’objectiu de convertir-se en un motor de la vida cultural de Premià de Mar, a més de superar el teòric handicap d’ubicar-se fora del centre de la ciutat.

Avui volem conèixer la situació actual de la biblioteca després d’aquest primer any de funcionament, però des del punt de vista tècnic. Per això anem a buscar la seva directora, la Marta Romera

Be the first to comment on "La Biblioteca rep 800 usuaris diaris en el seu primer any de funcionament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »