La campanya electoral a Ràdio Premià de Mar inclourà, per primer cop, dos debats de candidats

Imatge de la taula que va acollir el debat de candidats de Ràdio Premià de Mar del 2015Imatge de la taula que va acollir el debat de candidats de Ràdio Premià de Mar del 2015

Aquesta nit a les 12 comença la campanya electoral del 26M, per la qual Ràdio Premià de Mar ha dissenyat un seguit d’espais especials, a més del seguiment a través del Premià Notícies, butlletins i ressò a xarxes socials. A partir de demà mateix, cada dia a 2/4 d’1 del migdia i 2/4 de 7 del vespre, entrevistes de 30 minuts als caps de llista de les 11 candidatures que concorren a les eleccions. I els dies 14 i 23 de maig, debat de candidats, que per primera vegada serà doble i amb separació temàtica. Escoltem Francesc Triola, coordinador de l’emissora:

Tots dos debats es faran a l’Espai l’Amistat. El dia 26 s’oferirà una programació especial de seguiment de migdia i tarda i tancament al vespre amb resultats i debat entre les formacions premianenques. Tot plegat s’acompanyarà de l’emissió a les hores convingudes dels espais gratuïts de propaganda que estipula la llei.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »