La causa feminista ens convoca aquest cap de setmana amb més propostes que mai

Entre les activitats d'enguany hi ha hagut espais radiofònics, un concurs de cartells, una parada informativa del SIAD o una jornada a la plaça Nova organitzada per l'Assemblea Feminista

La commemoració del Dia de la Dona eclosiona aquest cap de setmana a Premià de Mar -des d’avui fins diumenge 8 de març- i ho fa amb un reguitzell de convocatòries provinents tant de l’Ajuntament com de la societat civil i amb un caràcter més transversal i plural que en anys anteriors: hi trobem, juntament amb convocatòries plenament reivindicatives, propostes culturals, vetllades lúdiques o espais dedicats al públic jove i infantil. Darrera de les activitats, la regidoria d’igualtat i la Taula de Gènere, d’una banda, i l’Assemblea Feminista de l’altra. Escoltem la regidora Imma Morales i, en nom de l’assemblea, Loreta Cánepa:

Aquesta tarda hi ha teatre-fòrum per a joves a Can Salamó; al vespre es lliura a l’Escola de Música el premi del concurs de cartells; i a la biblioteca la il·lustradora Lyona presenta el llibre “Sex ¡Oh! Mi revolución sexual”. Demà es farà el Sopar de Dones a l’Amistat -amb monòleg i ball- i diumenge l’assemblea feminista proposa a la plaça Nova una jornada amb tallers, xerrades, espai infantil i dinar popular. A la una del migdia es llegirà a la plaça de l’Ajuntament el manifest institucional.

Translate »