La celebració de l’Eufòria dóna avui el tret de sortida a la Festa Major

L’Eufòria donarà aquesta nit el tret de sortida ala FestaMajor2011 amb un seguici que anirà de la plaça nova a la plaça de l’Ajuntament. Els organitzadors de l’acte volen reivindicar que la programació oficial contempli el d’avui com un dia més de Festa Major. Després de les campanades de les dotze i un petit castell de focs, punxadiscos premianencs amenitzaran la vetllada a la plaça.

Segons els cartells, demà dia 6 de juliol començala FestaMajor, però el cert és que, amb l’Eufòria al capdavant, aquesta nit ja tenim actes importants a destacar.

Primer de tot,la Comissióde Pirates i Premianencs convoca un sopar popular a la plaça Nova. Tot aquell qui hi vulgui participar, que es porti el seu sopar: l’objectiu és començar a fer ambient. Pel que fa a l’Eufòria, començarà a escalfar motors a un quart de dotze tal com ens explica un dels organitzadors, en Joan Ribet.

Des de l’organització de l’Eufòria també es reivindica que l’acte està prou consolidat com per a ser considerat part dela FestaMajor, ja que la programació oficial anuncia el 6 de juliol com el primer dia de Festa Major quan l’Eufòria és la nit del dia 5.

A més de l’Eufòria, aquesta tarda a les sis la biblioteca Martí Rosselló organitza una hora del conte de temàtica pirata, mentre que al Museu de l’Estampació ja es pot visitar una exposició temporal de fotografies dela FestaMajor.

Be the first to comment on "La celebració de l’Eufòria dóna avui el tret de sortida a la Festa Major"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »