La Coalició d’Esquerres critica l’esforç social del pressupost 2015 i Crida denuncia manca de projecte global

Alfons Barreras intervenint al Ple

Alfons Barreras intervenint al Ple

Al ple municipal extraordinari d’ahir els grups de la Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca van votar en contra del pressupost general de 2015. Els primers van denunciar els imports imputats a un seguit de partides i es van fixar especialment en els recursos destinats a Serveis Socials. Segons el portaveu Alfons Barreras, l’esforç econòmic estricament municipal (no procedent d’altres administracions) està per sota del que hauria de fer un municipi com Premià de Mar:

El grup de Crida Premianenca va formular una objecció global a la gestió de l’equip de govern i va denunciar que -segons el portaveu Joan Ribet- el futur del municipi es dirimeixi a través d’una discussió economicista mancada de projecte i de model de poble. Finalment el Partit Popular, que en línies generals va aplaudir el pressupost però que es va acabar abstenint, va centrar bona part del seu discurs en la necessitat que la gestió econòmica dels pròxims anys es vinculi a l’expropiació de Can Sanpere.

Escolta la crònica del ple:

Descarrega

Podeu escoltar i descarregar tota la sessió AQUÍ

Be the first to comment on "La Coalició d’Esquerres critica l’esforç social del pressupost 2015 i Crida denuncia manca de projecte global"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »