La Coalició d’Esquerres vol impulsar l’habitatge social a Premià

Premià de Mar té entre 800 i 1000 habitatges desocupats. La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar proposa la difusió del programa de la Generalitat per posar aquest pisos en el mercat del lloguer amb garanties pels propietaris, per facilitar l’habitatge a aquells sectors més desfavorits. L’habitatge va ser el tema central de l’acte de precampanya que es va celebrar dissabte al local de la Coalició d’Esquerres.

Seguim amb informacions vinculades amb la precampanya per les municipals perquè, a banda de la Crida Premianenca, també la Coalició d’Esquerres feia un acte aquest cap de setmana. ICV i EUiA organitzen també actes temàtics per preparar el seu programa electoral i divendres debatien sobre l’habitatge públic. En l’acte va sortir un dada que convida a la reflexió, tenint en compte la necessitat que hi ha d’habitatge protegit, i és que a Premià de Mar hi ha entre 800 i 1000 habitatges buits que no surten al mercat. Ho ha explicat a Premià Notícies Manel Egea, president de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar.

I una de les possibilitats de treure aquests habitatges al mercat seria posar-los a disposició de la Generalitat que té un programa per posar en lloguer pisos d’aquesta característiques amb totes les garanties, una possibilitat que no es publicita prou.

L’eina per treballar al respecte serà el Pla d’Habitatge de Premià de Mar, que està elaborant la Diputació, i que ha d’arribar els propers mesos. En tot cas, un dels eixos del programa de la Coalició d’Esquerres per les municipals serà el foment de l’habitatge protegit.

La Coalició d’Esquerres organitzaran properament nous actes temàtics per seguir dissenyant el seu programa electoral.

Be the first to comment on "La Coalició d’Esquerres vol impulsar l’habitatge social a Premià"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »