La COAV defensa la moció del padró: “només demanem que no pugui valer com a residència un habitatge ocupat il·legalment”

Vista de Premià de Mar (Foto: JM Torras)

La Coordinadora d’AAVV de Premià de Mar, que impulsa la moció que avui es porta a aprovació del ple per exigir la titularitat d’un habitatge per obtenir l’empadronament, ha assegurat avui que l’únic que demanen és que no pugui servir com a habitatge a efectes oficials una finca ocupada il·legalment. En aquest sentit defensen que en cap cas s’oposen a l’empadronament de persones migrants i a la cobertura sanitària o educativa que se’n deriva. Escoltem en nom de la coordinadora en Sebastià Guirao:

Aquestes associacions, com resa el text de la moció i també subscriuen PDECAT i PSC (els partits que la presenten) consideren que l’exempció de la titularitat d’un habitatge per l’empadronament ha provocat un efecte crida perquè a municipis de la rodalia això no passa, i també sostenen que d’aquí se’n deriva un increment de les ocupacions i de la inseguretat ciutadana. Tot i que les associacions no disposen de dades oficials al respecte, diuen tenir-ne la certesa “perquè ho han patit”.

Escolta l’entrevista a Sebastià Guirao:

Translate »