La Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal presenta el seu document de treball al Consell d’Alcaldes

La N-II al seu pas per Premià de Mar

La Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal del Maresme presenta aquesta tarda el seu document de treball al Consell d’Alcaldes. El document inclou la construcció de la nova estació de Can Pou entre d’altres millores de la mobilitat a la comarca. El document que avui es presenta ha estat elaborat pels cinc grups polítics amb representació al Consell Comarcal i negociat amb el Departament de Política Territorial de la Generalitat.

El d’avui podria ser, així ho esperem, un dia històric pels futur de la mobilitat a la comarca del Maresme. Aquesta tarda la Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal presenta al Consell d’Alcaldes el seu document sobre la mobilitat a la comarca, un document que es passarà a aprovació després en el Plenari de l’Ens Comarcal.

Es veurà, doncs, fins a quin punt les forces polítiques representades al Consell poden arribar a un acord que permeti avançar en aspectes com l’alternativa a l’actual Nacional II, els peatges de la C 32 o la mobilitat en transport públic.

Be the first to comment on "La Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal presenta el seu document de treball al Consell d’Alcaldes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »