▶️La comunitat musulmana de Premià de Mar destaca l’emotivitat de l’acte d’ahir a Barcelona contra el terrorisme

Imatge de les espelmes i les flors dipositades a Les Rambles en record de les víctimes dels atemptats. Foto cedida per Soumaya Majdaoui.Imatge de les espelmes i les flors dipositades a Les Rambles en record de les víctimes dels atemptats. Foto cedida per Soumaya Majdaoui.

Una nodrida representació de la comunitat musulmana de Premià de Mar va participar ahir a la tarda a concentració convocada a la plaça de Catalunya de Barcelona per rebutjar els atemptats de la capital catalana i Cambrils que dijous passat van provocar la mort de 15 persones i més de 100 ferits. Una premianenca musulmana, Soumaya Majdaoui, present a la concentració d’ahir i que també va ser testimoni de l’atemptat de Barcelona, ha destacat l’emotivitat que es va viure ahir a la plaça de Catalunya.

Fonts de la comunitat musulmana han explicat a Premià Notícies que l’imam de la mesquita Alttawba va demanar al fidels que assistissin a aquesta manifestació.
Com dèiem, Soumaya Majdaoui va ser també testimoni de l’atemptat de Barcelona. Majdaoui, que treballa a una botiga del carrer Hospital, molt a prop de les Rambles, ha volgut recordar que els terroristes no van fer cap distinció entre musulmans i no musulmans i ha demanat unitat contra el terrorisme. Així van ser els instants posteriors a l’atropellament en paraules seves.

La concentració d’ahir, que segons la Guàrdia Urbana de Barcelona va aplegar més de 2500 persones, la convocaven 150 entitats musulmanes i no musulmanes. La marxa va baixar per les Rambles fins a el Pla de l’Ós, el lloc on es va aturar la furgoneta en l’atac de dijous, i on es van dipositar flors i espelmes en homenatge a les víctimes. Recordem que Generalitat i Ajuntament de Barcelona han convocat per dissabte vinent, 26 d’agost, una manifestació unitària contra el terrorisme. La concentració començarà a les 6 de la tarda als Jardinets de Gràcia des d’on baixarà pel passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya.

Translate »