La Consellera comarcal de Medi Ambient celebra la Declaració d’Emergència Climàtica i defensa la regeneració de sorra a les platges del Baix Maresme

Platges del Baix Maresme (foto: Consell Comarcal)

La Consellera Delegada de Medi Ambient i Canvi Climàtic del Consell Comarcal s’ha felicitat públicament de l’aprovació per unanimitat a finals de març per part del Consell de la Declaració de l’Emergència Climàtica. Segons Montserrat Garrido, de JxCat, les accions contemplades en el marc d’aquesta declaració permetran afrontar els reptes del canvi climàtic fent un front comú comarcal, i no de manera separada per part dels municipis. Escoltem Garrido ahir a l’Ona Maresme:

Recordem que la Declaració d’Emergència estableix, en virtut dels seus objectius, la creació d’un Observatori del Canvi Climàtic i també una Mesa de Treball inclusiva i transversal participada per grups polítics, tècnics i societat civil. Es dóna el cas que ahir Garrido va fer una visita al litoral dels municipis de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou, on va constatar, en paraules seves, que “fa molta pena” la regressió de les platges i va defensar la necessitat de regenerar la sorra perquè els ciutadans puguin recuperar aquest espai:

Escolta l’entrevista a Montserrat Garrido a l’Ona Maresme:

Translate »