La Coral l’Amistat busca els seus excantaires per celebrar plegats el 40è aniversari

La Coral l’Amistat de Premià de Mar celebrarà el proper any quaranta anys d’activitat musical, cultural i associativa, un temps al llarg del qual fins a 250 cantaires han format part de la coral.

Per tal de poder informar als excantaires del actes de commemoració d’aquest aniversari previstos així com de la possibilitat de participar-hi, des de la Coral l’Amistat han fet una crida als seus excomponents perquè es posin en contacte amb la Coral. La manera de fer-ho és acostant-se al seu local d’assaig del carrer d’Àngel Guimerà nº 14 qualsevol dijous a partir de les 9 de vespre. També es pot trucar al telèfon mòbil 661 46 29 10, o escriure a l’Apartat de correus 34, o al correu electrònic Coralamistat@gmail.com.

Els responsables de la Coral l’Amistat proposen també als antics membres de l’entitat que donin la seva adreça actual a qualsevol cantaire actiu de la coral  per tal que se’ls pugui adreçar un carta informativa de tots els actes previstos per compartir l’esdeveniment del 40è aniversari de la coral.

Be the first to comment on "La Coral l’Amistat busca els seus excantaires per celebrar plegats el 40è aniversari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »