La Coral l’Amistat fa costat públicament a l’Escola Municipal de Música

La Coral l'Amistat a Can Maristany

La Coral l’Amistat a Can Maristany

La Coral l’Amistat de Premià de Mar dóna suport públicament a aquest centre, immers ara mateix en un procés de redefinició de serveis arran de la desaparició de la subvenció de la Generalitat i de l’encariment de les quotes, una circumstància que ha portat l’AMPA del centre a exigir mesures a l’Ajuntament. A través d’un comunicat, la Coral indica que davant les informacions aparegudes respecte de “les tensions -diu textualment- a l’Escola de Música i donada la relació històrica que la Coral l’Amistat té amb l’Escola de Música (essent-ne promotora de la seva creació, formant part del patronat de la Música fins a la seva extinció per a convertir-se en Institut de la Música i compartint el mateix amor per la músics)” volen manifestar:

-El seu suport al model d’ensenyament que tiren endavant els mestres de l’escola que -segons la Coral- és la clau de l’èxit i de la fama que s’han aconseguit al llarg dels 35 anys de història.
-El seu suport a la implicació de l’Escola en la vida social de Premià i en projectes fora del poble amb el que porten el nom i la imatge molt positiva de Premià per arreu on van.
-I, en tercer lloc, i sabent que tant l’ajuntament com la resta de premianencs se senten orgullosos de l’escola, la Coral entén que el diàleg és l’únic mitjà per a mantenir aquesta gran institució del nostre poble.

Demanen, per tant, que qualsevol variació del projecte pedagògic i organitzatiu sigui consensuada amb la comunitat educativa del centre.

Be the first to comment on "La Coral l’Amistat fa costat públicament a l’Escola Municipal de Música"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »