La Coral l’Amistat va actuar dissabte a Cervera del Maestrat

Els membres dela Corall’Amistat han tornat satisfets del seu concert a Cervera del Maestrat d’aquest dissabte. Els premianencs van acompanyar l’Orfeó de Sants en un concert a l’ermita de Sant Sebastià d’aquesta localitat castellonenca. El repertori, de música sacra, és també el mateix que vam escoltar a Sant Cristòfol per Setmana Santa. El proper concert dela Coralserà per Festa Major, el diumenge 3 de juliol.  

La Corall’Amistat va participar dissabte en un concert a Cervera del Maestrat, província de Castelló. Els premianencs van acompanyar l’Orfeó de Sants amb un repertori de música sacra. És el mateix repertori que vam poder escoltar a Sant Cristòfol per Setmana Santa i, de fet, aquest concert a Premià és també part del motiu que ha portat l’Amistat a col·laborar amb l’Orfeó de Sants. El concert es va fer a l’ermita de Sant Sebastià de Cervera del Maestrat, amb la sala plena. Els divuit cantaires premianencs que hi van actuar fan una valoració molt positiva de l’experiència.

La propera actuació a Premià dela Corall’Amistat serà ja el concert de Festa Major, el diumenge 3 de juliol. El concert portarà per títol “Quatre segles d’òpera”.

Anunciem ara un acte que tindrà lloc aquest vespre. La cooperativa de Consum Gafarrons reprèn aquest vespre el cicle de conferències “Els dilluns de Gafarrons” amb la visita de Daniel Raventós, professor del Departament de Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials dela Universitatde Barcelona. Raventós parlarà sobre el concepte de renda bàsica, una assignació monetària a tota persona només pel fet de viure en un territori. Aquesta xerrada començarà a les vuit del vespre al local dels Gafarrons, a la cantonada del passatge Prim amb el carrer del Pilar.

Be the first to comment on "La Coral l’Amistat va actuar dissabte a Cervera del Maestrat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »