La Creu Roja de Premià de Mar estrena nous vehicles

L’agrupació local de la Creu Roja de Premià de Mar compta des d’aquesta setmana amb dos nous vehicles. Es tracta d’una ambulància que substitueix l’anterior després de complir els seus vuit anys de servei preceptius, i un turisme que treballarà en el servei de proximitat amb la gent gran. L’ambulància farà serveis de prevenció en actes públics i donarà recolzament al CEM del 061 en cas de necessitat.

A la comitiva de la cavalcada de Reis de dimecres van tenir ocasió de veure dos vehicles que feien amb aquella activitat la seva presentació en societat. Es tracta d’una ambulància i un vehicle de suport recentment adquirits per l’Agrupació Local de la Creu Roja de Premià de Mar. El portaveu de la Creu Roja, David Jové, ha explicat a Premià Notícies que han adquirit la nova ambulància per caducitat de l’anterior, després de vuit anys de servei.

Pel que fa a les funcions que han de desenvolupar aquests nous vehicles, l’ambulància es dedicarà sobretot a serveis de prevenció en actes públics, mentre que el turisme treballarà en el servei de proximitat a la gent gran.

Aquí és on s’aprecia la diferència de serveis entre en Centre d’Emergències Mèdiques del 061 i la Creu Roja, tot i que la Creu Roja pot donar suport al CEM en cas de necessitat.

Segons informa l’Ajuntament, l’ambulància ha estat finançada amb fons propis de la Creu Roja. Pel que fa al vehicle pel servei de proximitat per a la gent gran, aquest farà possible, en coordinació amb la regidoria de Serveis Socials, un millor seguiment presencial de les persones grans que viuen soles i requereixen d’algun control més periòdic. El vehicle ha estat finançat pel Ministeri de Sanitat i Política Social dins el marc del projecte 0,7% IRPF.

Be the first to comment on "La Creu Roja de Premià de Mar estrena nous vehicles"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »