La Creu Roja fa un balanç positiu de la temporada de platges

L’agrupació local de la Creu Roja de Premià de Mar ha fet un balanç positiu de la temporada de platges d’aquest estiu. Els responsables de l’entitat han destacat el gran volum de feina, sobretot en l’àmbit de la prevenció, que han enfrontat a les platges davant l’increment d’usuaris que ha hagut. Una de les dades destacables ha estat el descens en el número d’atencions per picades de meduses.

Anem ara amb un altre tema. Al Premià Notícies d’ahir us avançàvem les estadístiques de la campanya de vigilància i control de les platges de Premià de Mar que enguany ha tornat a fer l’assemblea local de la Creu Roja. La Creu Roja ha tornat a fer aquest servei després de tres anys de presència de l’empresa Rescatadores, i s’han trobat amb unes platges especialment plenes d’usuaris. Un dels efectes de la crisi ha estat que molta gent s’ha quedat a passar les vacances a casa seva i les nostres platges han estat la seva millor alternativa d’oci. I més gent, com és evident, implica més feina.

Hem valorat la campanya de platges d’aquest 2010 amb el portaveu de l’agrupació local de la Creu Roja de Premià de Mar, David Jové.

Be the first to comment on "La Creu Roja fa un balanç positiu de la temporada de platges"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »